proizvodi

STÉRIMAR™ – stručnjak na području primjene morske vode u službi zdravlja.

STÉRIMAR™ STOP & PROTECT sprejevi

STÉRIMAR™ STOP & PROTECT sprejevi nude prirodnu terapiju u slučaju prehlade, alergije ili oštećenja sluznice nosa.

STÉRIMAR™ STOP & PROTECT sprejevi nude potporu i alternativu liječenju; u obliku sastojaka isključivo prirodnog podrijetla, bez rizika od oštećenja nosne sluznice, bez navikavanja i drugih nuspojava.

STÉRIMAR™ STOP & PROTECT sprejevi ostvaruju učinak kroz dvostruko djelovanje; trenutačni (STOP) i dugotrajni (PROTECT) učinak. Djelovanje koje se očituje odmah, istog trena, (STOP) rezultira zaustavljenjem i povezivanjem čestica iz zraka odgovornih za razvoj upale na nosnoj sluznici. Djelovanje za dugotrajni (PROTECT) učinak odvija se putem dugotrajne hidratacije i zaštite funkcije nosne sluznice.

STÉRIMAR™ baby STOP & PROTECT „PREHLADA i začepljen nos” sprej

stop_i_protect

Sprej STÉRIMAR™ baby STOP & PROTECT „PREHLADA i začepljen nos“ je hipertonična otopina prirodne morske vode obogaćena bakrom.

OPIS PROIZVODA: Sprej STÉRIMAR™ baby STOP & PROTECT „PREHLADA i začepljen nos“ dio je nove generacije proizvoda koji predstavlja oblik prirodne terapije u slučaju prvih znakova prehlade ili začepljenog nosa. Prirodna otopina morske vode hipertonične koncentracije (2,3% NaCl) obogaćena je pomno biranim sastojcima (bakar i natrijev hijaluronat). Primjena spreja čini nos prohodnim nakon 2 minute od aplikacije, olakšava eliminaciju nosnog sekreta, štiti od virusa i bakterija te dugotrajno poboljšava zaštitnu funkciju nosne sluznice. Primjenjuje se kod djece od navršena 3 mjeseca života. Ne preporučuje se u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka.

AKTIVNI SASTOJCI PROIZVODA:

NAČIN PRIMJENE: Raspršiti otopinu s 2 potiska spreja u svaku nosnicu, do 4 puta na dan, prije dojenja ili hranjenja djeteta. Za optimalan učinak preporuča se prvo isprati nos sa STÉRIMAR baby izotoničnom otopinom u mikroraspršivaču, a zatim koristiti ovaj sprej na prethodno očišćenoj nosnoj sluznici.

KOLIČINA: 15 ml, sprej s nazalnom pumpicom

STÉRIMAR™ STOP & PROTECT „PREHLADA, gripa i rinosinusitis” sprej

stop_i_protect

STÉRIMAR™ STOP & PROTECT sprej „PREHLADA, gripa i rinosinusitis” je hipertonična otopina prirodne morske vode obogaćena bakrom i uljem eukaliptusa.

OPIS PROIZVODA: STÉRIMAR™ STOP & PROTECT sprej „PREHLADA, gripa i rinosinusitis” dio je nove generacije proizvoda koji predstavlja oblik prirodne terapije u slučaju prvih znakova prehlade, začepljenog nosa i rinosinusitisa. Pomno biranim sastojcima (bakar, ulje eukaliptusa, hijaluronska kiselina) obogaćena je prirodna morska voda, hipertonične koncentracije (2,3% NaCl). Time je stvoren proizvod koji, uz znanstveno dokazanu učinkovitost; olakšava eliminaciju nosnog sekreta, štiti od virusa i bakterija te dugotrajno poboljšava zaštitnu funkciju nosne sluznice. Primjenjuje se kod djece od navršene 3. godine, trudnica i dojilja te kod odraslih. Ne preporučuje se u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka.

AKTIVNI SASTOJCI PROIZVODA:

NAČIN PRIMJENE: Raspršiti otopinu s 2 potiska spreja u svaku nosnicu, do 6 puta na dan, tijekom 6 dana. Za optimalan učinak preporuča se prvo isprati nos sa STÉRIMAR hipertoničnom ili izotoničnom otopinom u mikroraspršivaču, a zatim koristiti ovaj sprej na prethodno očišćenoj nosnoj sluznici.

KOLIČINA: 20 ml, sprej s nazalnom pumpicom